Veiligheidsondersteuning in uw bedrijf

Veiligheidsondersteuning in uw bedrijf

In België dient ieder bedrijf een interne preventieadviseur aan te stellen. De preventieadviseur staat samen met de werkgever en de hiërarchische lijn in voor een veilige werkomgeving.  Voor kleinere bedrijven kan dit de werkgever/bedrijfsleider zelf zijn, voor grotere bedrijven dient dit een werknemer van het bedrijf zelf te zijn.

Het takenpakket van preventieadviseur is echter zeer uitgebreid zodat de werkgever/bedrijfsleider of de preventieadviseur, die meestal ook nog andere functies kan hebben, niet altijd de tijd of expertise hebben om dit takenpakket zelf naar behoren uit te voeren.

Antea Group ondersteunt verschillende kleine en grote bedrijven voor het uitvoeren van veiligheidsgerelateerde taken zoals het uitvoeren van risicoanalyses, opmaken van het noodplan en evacuatieplan, opmaken van een explosieveiligheidsdocument, ondersteuning bij de indienststelling van machines, uitbouwen en ondersteunen van een veiligheidsmanagementsysteem (VCA, OHSAS) ….

Onze veiligheidsingenieurs (niveau 1 en 2) kunnen u verder ondersteunen binnen de verschillende expertisedomeinen van veiligheid.

Downloads: