energie audits

Energie audits

De energie audit biedt inzicht in het energieverbruik en de mogelijke besparingsmaatregelen. Antea Group onderzoekt de organisatorische, bouwkundige en technische maatregelen en bepaalt de meest haalbare en interessante toepassingen. We hechten veel belang aan effectieve metingen van comfort en rendement, omdat optimale inregelingen behoorlijke financiële winsten kunnen opleveren.

Op basis van een grondige analyse van het energieverbruik en de verbruiksprofielen, maken we een scenario-analyse. Hierbij worden de best beschikbare en technisch toepasbare technieken tegenover elkaar afgewogen. We houden rekening met de interactie tussen maatregelen om de optimale investeringsmix te bepalen. Op basis van de TCO (total cost of ownership) bieden we een duidelijk inzicht in de bijhorende kosten en risico’s om tot de meest duurzame oplossing te komen.

Als erkend energiedeskundige maken wij energieplannen en energiestudies op voor diverse sectoren en ondersteunen u optimaal bij het uitvoeren van de verplichte audit voor grote ondernemingen.