bodemadvies

Bodemadvies notarissen, juristen en vastgoed

Vaak vormt de bodemproblematiek een laatste en complexe hindernis bij overdrachtsplannen. Een bodemattest is nodig bij elke overdracht van een grond. Indien de  overheid niet beschikt over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit, wordt er een 'blanco' bodemattest uitgereikt. Dit is echter geen garantie voor een veilige overdracht. Het bodemonderzoek zal op dat moment duidelijkheid scheppen.

Antea Group beschikt over de ervaring en expertise om u te adviseren. Ons advies is steeds op maat van uw situatie. U kunt hierbij denken aan: een voorstudie, een verkennend / afperkend / oriënterend / beschrijvend bodemonderzoek,  raming van de kosten, 2nd opinion, vrijstelling saneringsplicht of ander advies omtrent de wetgeving over ‘bodem’. Kortom, wij ondersteunen u bij het nemen van beslissingen of het maken van strategische keuzes bij uw overdrachtsplannen. Koper en verkoper hebben immers baat bij een veilige overdracht.

Meer weten over ons strategisch advies bij verkoop? Bekijk dan zeker de flyer 'Bodemverontreiniging is geen probleem' via de link hieronder.

Downloads: