Werkstudent mobiliteit en verkeer

Antea Group Hasselt - Antwerpen

In een continu veranderende wereld, waarin behoud en ontwikkeling van een duurzame leefomgeving voorop staat, kan jij meewerken aan de mobiliteitsprojecten van morgen. Voor het team “mobiliteit” zijn we immers op zoek naar een student die actief wil meewerken aan uiteenlopende opdrachten rond mobiliteit en verkeer onder een degelijke begeleiding van onze deskundigen. 

Wat ga je doen?

Als student werk je mee aan adviesopdrachten rond mobiliteit, inrichting publiek domein en weginfrastructuur. We bieden een boeiende en aangename werkomgeving waarin kennis ontwikkelen en innoveren hoog in het vaandel staat. We geven je ruimte voor initiatief en hechten belang aan je persoonlijke ontwikkeling zodat je leert hoe we in de praktijk aan de slag gaan.

Wie ben jij?

  • Je volgt een opleiding aan de hogeschool of universiteit gericht op verkeer en mobiliteit.
  • Je kiest ervoor om gemiddeld 1 dag per week (of  2 halve dagen) praktijkervaring op te doen.
  • Je bent enthousiast, leergierig en kan zelfstandig werken.

Waarom Antea Group?

Antea Group België is een adviesbureau actief binnen de sectoren infrastructuur, milieu, ruimte en water. We tellen 240 enthousiaste collega’s die de wereld  van morgen mee vorm willen geven. 

  • Wij bieden je een kans om kennis te maken met de bedrijfswereld.
  • De nodige kansen voor praktijkgerichte vorming in functie van je studies.
  • De nodige begeleiding bij het uitwerken van de opdrachten.

Interesse ?
Stuur een bericht  naar koen.janssens@anteagroup.com of bel +32  (0)3 221 55 00. We nemen spoedig contact met je op om de inhoud van de job verder te bespreken!  Neem alvast een kijkje op onze website om enkele spraakmakende projecten te ontdekken.