verkeersonderzoek

Senior Adviseur Verkeer en Mobiliteit te Gent

Antea Group is een van de grootste en meest toonaangevende studiebureaus van België met vestigingen in Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven en Namen. Onze activiteiten kaderen binnen de sectoren milieu, infrastructuur, water en ruimte en staan garant voor een multidisciplinaire aanpak. Onze missie: wij willen klanten gidsen naar projecten die relevant zijn in deze steeds veranderende omgeving. Zowel overheden, instellingen als bedrijven doen beroep op de uitgebreide know-how van onze gespecialiseerde medewerkers. Een belangrijke sleutel tot succes is onze projectmatige aanpak. Die bereik je enkel dankzij gemotiveerde medewerkers.

In het omgevingsbeleid spelen geïntegreerde complexe processen, waarbij ruimtelijke en mobiliteitsaspecten samen worden afgewogen, steeds meer een hoofdrol. Bijvoorbeeld grote infrastructuurprojecten, complexe projecten, stadsontwikkelingsprojecten. In dit kader zijn wij op zoek naar een Senior Adviseur Verkeer en Mobiliteit.

Wat ga jij doen?

  • Als senior adviseur ben je betrokken bij beleidsvragen en onderzoek naar mobiliteit gerelateerde plannen en projecten. Je rapporteert over effectvoorspelling en inrichting van weg- en verkeersinfrastructuur.
  • Je krijgt de kans om verantwoordelijkheid op te nemen in het coördineren van opdrachten, zowel inhoudelijk als procesmatig. Je onderhoudt operationele contacten met alle betrokkenen en draagt zorg voor een soepele samenwerking.  Je bouwt mee aan de groei van het mobiliteitsteam in Oost- en West Vlaanderen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een hogere opleiding genoten met een sterke affiniteit inzake mobiliteit en verkeer.
  • Je hebt interesse voor onze leefomgeving en de inrichting van de ruimte in het algemeen. Je bent geboeid   rond de thematiek van mobiliteit i.r.t. effectvoorspelling en –beoordeling.
  • Je hebt minstens tien jaar aantoonbare werkervaring in het vakgebied rond verkeer en mobiliteit, ruime ervaring met betrekking tot  effectvoorspelling en modellering is een meerwaarde.
  • Je beschikt over actuele kennis inzake de geldende wetgeving en het mobiliteitsgebeuren in Vlaanderen.
  • Als senior adviseur volg je zelfstandig projecten op en staat borg voor de inhoudelijke kwaliteit ervan.

Waarom Antea Group?

  • Antea Group gelooft in het creëren van carrièremogelijkheden. Geleid door een cultuur van empowerment, high performance en samenwerking, moedigen we onze mensen aan om een actieve rol te spelen in hun ontwikkeling en trots te zijn op hun prestaties.
  • We bieden je een boeiende en aangename werkomgeving waarin kennis ontwikkelen en innoveren hoog in het vaandel staat. We hechten veel belang aan ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en verantwoordelijkheid. We beschikken over een ruime waaier van opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.
  • Verder bieden we je een aantrekkelijke verloning aangevuld met extralegale voordelen, zoals een flex income plan, maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, …

Interesse?

Indien jouw profiel aansluit bij onze wensen, stuur een e-mail met je motivatie, voorzien van een beknopt curriculum vitae, naar koen.janssens@anteagroup.com. Of bel +32 (0)3 221 55 00 en vraag naar Koen Janssens. We nemen spoedig contact met je op om de inhoud van de job verder te bespreken!  Neem alvast een kijkje op onze website om enkele spraakmakende projecten te ontdekken.