verkeersonderzoek

Senior Adviseur Verkeer en Mobiliteit

Antea Group België is een adviesbureau actief binnen de sectoren infrastructuur, milieu, ruimte en water. In België tellen we 240 collega’s die werkzaam zijn op onze kantoren te Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven en Namen. We zijn deel van de internationale Antea Group. 

Onze missie: Wij willen onze klanten gidsen naar projecten die relevant zijn in een steeds veranderende omgeving.  We zoeken daarbij een collega senior adviseur met grote affiniteit inzake mobiliteit en infrastructuur. Wil jij de wereld van morgen mee vorm geven? 

Wat ga jij doen?
In een continu veranderende wereld, waarin behoud en ontwikkeling van een duurzame leefomgeving voorop staat, werk jij mee aan de mobiliteitsprojecten van morgen. Je fungeert binnen een dynamisch team van gedreven mobiliteitsdeskundigen die actief zijn binnen de verschillende mobiliteitsdomeinen. Als Senior Adviseur neem je verantwoordelijkheid op in het aansturen van opdrachten, zowel inhoudelijk als procesmatig. Je communiceert vlot, onderhoudt operationele contacten met alle betrokkenen en bewaakt de voortgang van de werkzaamheden. Je werkt als deskundige mee aan een zeer brede waaier van studieopdrachten, zoals het opmaken van MOBERs en milieueffectenrapporten, bedrijfsvervoerplannen, bereikbaarheidsanalyses, verkeerstudies, e.d. 

Wie ben jij ?

In onze aanpak hebben we iemand nodig die opdrachten kan coördineren en hierbij over de nodige maturiteit beschikt. Als jij ondernemerschap uitstraalt en initiatief neemt om enerzijds uitdagende opdrachten inhoudelijk tot een goed einde te brengen en anderzijds onze klanten te gidsen bij boeiende projecten, dan spreken we jou graag.

  • Je hebt interesse in onze leefomgeving en de inrichting van de ruimte in het algemeen. Je bent geboeid   rond de thematiek van verkeersbeleid en mobiliteitsvraagstukken.
  • Je hebt minstens vijf jaar aantoonbare werkervaring in het vakgebied rond verkeer en infrastructuur,  ervaring met betrekking tot  effectvoorspelling en modellering is een meerwaarde.
  • Je beschikt over actuele kennis inzake de geldende wetgeving en het mobiliteitsgebeuren in Vlaanderen.
  • Als senior adviseur volg je zelfstandig projecten op en staat borg voor de inhoudelijke kwaliteit ervan.

Waarom Antea Group? 

  • Onze adviseurs gaan iedere dag opnieuw samen met onze partners aan de slag rond thema’s als duurzame ruimtelijke ontwikkeling, effectenonderzoek en verkeersleefbaarheid. Ontwikkelingen krijgen voor Antea Group hun echte betekenis door het geïntegreerd aanpakken van projecten en het bevorderen van een draagvlak hiervoor. Samenwerken is hierin dé sleutel. Als betrouwbare partner in advies zetten wij ideeën en visies om in daadkrachtige projecten en beleid. Wil ook jij bijdragen aan leefbare steden, een gezonde leefomgeving of een duurzaam mobiel Vlaanderen?
  • Antea Group gelooft in het creëren van carrièremogelijkheden. Geleid door een cultuur van groei, ambitie en samenwerking, moedigen we onze mensen aan om een actieve rol te spelen in hun ontwikkeling en trots te zijn op hun prestaties.
  • We bieden een boeiende en aangename werkomgeving waarin kennis ontwikkelen en innoveren hoog in het vaandel staat. We hechten belang aan ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en verant-woordelijkheid. We beschikken over een ruime waaier van opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.
  • Verder bieden we je een aantrekkelijke verloning aangevuld met extralegale voordelen, zoals een flex income plan, maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, …

Interesse?
Indien jouw profiel aansluit bij onze wensen, stuur een e-mail met je motivatie en curriculum, naar koen.janssens@anteagroup.com. Of bel +32  3 221 55 00. We nemen spoedig contact met je op om de inhoud van de job verder te bespreken!  Neem alvast een kijkje op onze website om enkele spraakmakende projecten te ontdekken.