seine_schelde.jpg

Seine Schelde Vlaanderen: 2D tekenaar voor Gent / Merelbeke

Seine Schelde Vlaanderen is een grootscheeps binnenvaartproject van De Vlaamse Waterweg nv. Het project wil van de binnenvaart een volwaardig alternatief voor goederenvervoer op de weg maken. Antea Group gidst De Vlaamse Waterweg nv bij de ‘modal shift’.

De Vlaamse Waterweg nv zet, met steun van de Europese Unie, in op een sterkere infrastructuur van de binnenscheepvaart. Het project Seine Schelde Vlaanderen is het grootste infrastructuurproject voor binnenvaart in Europa. Wil jij hieraan mee werken?

Wat ga je doen?

Als 2D tekenaar werk je voor unieke, grootschalige infrastructuurprojecten waarin je vanuit een vooraanstaande rol bijzonder veel expertise en ervaring kan opbouwen. Je werkt intensief samen in een kwalitatief hoogstaand, multidisciplinair team.

Je werkt in teamverband waarbij je samen met de projectleiders en medewerkers de werkzaamheden vlot laat verlopen.

Wie ben jij?

  • Naast een Professioneel Bachelor diploma beschik je over 2D ervaring. Kennis van Civil 3D is een meerwaarde;
  • Indien je kennis hebt van bouwkunde, topografie en noties van GIS en AutoMap zijn dit belangrijke pluspunten;
  • Je beschikt over een zeer goed ruimtelijk inzicht, je bent in staat nauwkeurig te werken en je functioneert goed in groepsverband;
  • De resultaten van jouw werk zijn van een hoogwaardige kwaliteit als eindproduct naar de klant en stakeholders toe;
  • Je ben enthousiast en beschikt over voldoende communicatieve vaardigheden;
  • Je bent een teamspeler die nauw samenwerkt met andere collega’s.

Ons aanbod

Antea Group gelooft in het creëren van carrièremogelijkheden. Geleid door een cultuur van empowerment, high performance en samenwerking, moedigen we onze mensen aan om een actieve rol te spelen in hun ontwikkeling en trots te zijn op hun prestaties. We bieden je een boeiende en aangename werkomgeving waarin kennis ontwikkelen en innoveren hoog in het vaandel staat. We hechten veel belang aan ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en verantwoordelijkheid. We beschikken over een ruime waaier van opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten. Een gezonde work-life balans is voor ons essentieel, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk. Verder bieden we je een aantrekkelijke verloning aangevuld met extralegale voordelen.

Foto: De Vlaamse Waterweg nv