verkeer mobiliteit

Ontwerper – Projectleider Verkeer en Mobiliteit

Antea Group is een van de grootste en meest toonaangevende studiebureaus van België met vestigingen in Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven en Namen. Onze activiteiten kaderen binnen de sectoren milieu, infrastructuur, water en ruimte en staan garant voor een multidisciplinaire aanpak. Onze missie: wij willen klanten gidsen naar projecten die relevant zijn in deze steeds veranderende omgeving. Zowel overheden, instellingen als bedrijven doen beroep op de uitgebreide know-how van onze gespecialiseerde medewerkers. Een belangrijke sleutel tot succes is onze projectmatige aanpak. Die bereik je enkel dankzij gemotiveerde medewerkers.

Door de groei van opdrachten in een snel evoluerende markt, zijn wij op zoek naar een gedreven Ontwerper - Projectleider verkeer en mobiliteit.

Wat ga jij doen?

  • Als ontwerper werk je mee aan de inrichting van het publiek domein, weg- en verkeersinfrastructuur  en vertaalt dit in beleidsadviezen en (inrichtings-)plannen.
  • Als projectleider krijg je de kans om verantwoordelijkheid op te nemen in het coördineren van opdrachten, zowel inhoudelijk als procesmatig, onderhoud je operationele contacten met alle betrokkenen en draag je zorg voor een soepele samenwerking.

Wie ben jij?

  • Je hebt een bachelor- of masteropleiding genoten met een specialisatie verkeerskunde.
  • Je hebt minstens drie jaar aantoonbare werkervaring in het vakgebied rond verkeer en mobiliteit specifiek gericht op het ontwerp en de inrichting van het publiek domein en de weginfrastructuur.
  • Je beschikt over actuele kennis inzake de geldende wetgeving en het mobiliteitsgebeuren in Vlaanderen.
  • Als projectleider volg je zelfstandig projecten op en staat borg voor de inhoudelijke kwaliteit ervan.

Waarom Antea Group?

  • Antea Group gelooft in het creëren van carrièremogelijkheden. Geleid door een cultuur van empowerment, high performance en samenwerking, moedigen we onze mensen aan om een actieve rol te spelen in hun ontwikkeling en trots te zijn op hun prestaties.
  • We bieden je een boeiende en aangename werkomgeving waarin kennis ontwikkelen en innoveren hoog in het vaandel staat. We hechten veel belang aan ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en verantwoordelijkheid. We beschikken over een ruime waaier van opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.
  • Verder bieden we je een aantrekkelijke verloning aangevuld met extralegale voordelen, zoals een flex income plan, maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, …

Interesse?
Indien jouw profiel aansluit bij onze wensen, stuur een e-mail met je motivatie, voorzien van een beknopt curriculum vitae, naar koen.janssens@anteagroup.com. Of bel +32 (0)3 221 55 00 en vraag naar Koen Janssens. We nemen spoedig contact met je op om de inhoud van de job verder te bespreken!  Neem alvast een kijkje op onze website om enkele spraakmakende projecten te ontdekken.