bodem wallonie

junior medewerker bodemonderzoek

Antea Group is een toonaangevend studie- en ingenieursbureau in België met vestigingen te Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven en Namen.  Antea Group adviseert overheden, instellingen en bedrijven bij duurza-me oplossingen voor de omgeving waarin we wonen, werken en leven. Antea Group is multidisciplinair actief in de sectoren milieu, infrastructuur, water en ruimte. Antea Group maakt onderdeel uit van een internationaal concern en kijkt dan ook over de grenzen heen.
Een belangrijke sleutel tot succes is onze projectmatige aanpak. Wij gidsen klanten naar relevante pro-jecten in deze steeds veranderende omgeving.  Kennis ontwikkelen en innoveren staat hierbij hoog in ons vaandel.
Om het succes van onze business unit Environment verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een junior medewerker.   

Uw functie
Onder begeleiding van een ervaren projectleider ga je aan de slag als adviseur. Je rol is tweeledig. 
Enerzijds verleen je milieu-advies.  Meer precies, werk je voor bodemonderzoeken de strategie uit, je coör-dineert het veldwerk en het laboratorium, je interpreteert de resultaten en je rapporteert  conform de regelgeving.
Anderzijds sta je zelf op de werf en ben je actief bij onze buiten- en veldwerkzaamheden. Je treedt op als milieukundige begeleider bij de uitvoering van saneringswerven, bij ontgravingswerken of andere terrein-werkzaamheden.

Uw Profiel

  • Je hebt je masterdiploma behaald (geologie, bio-ingenieur, …).
  • Je hebt enige aantoonbare ervaring en interesse inzake bodemadvies en -onderzoek  (een thema voor een thesis, een stage, een opmerkelijke prestatie in een relevant vakgebied, etc.).
  • Je hebt een redelijke kennis van Frans en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je woonplaats is bij voorkeur Oost-Vlaanderen om zo een vlotte verplaatsing richting regio Gent én regio Antwerpen mogelijk te maken.

Waarom Antea Group?

  • Antea Group biedt een warme en bruisende werkomgeving waar expertise en innovatie hoog in het vaandel staat. Hier blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • Voor Antea Group is duurzaamheid geen hol woord. Het is zowel ons werkterrein als onze visie. Met oog op de lange termijn bieden we jou op maat de nodige begeleiding en opleiding. Tegelijk geniet je meteen van de nodige autonomie en een deel van de verantwoordelijkheden.
  • Antea Group biedt  een aantrekkelijke verloning aangevuld met extralegale voordelen, zoals een flex income plan, maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, …

Geïnteresseerd? 
Stuur een e-mail aan Jobs.BE@anteagroup.com met je curriculum vitae, vermeld de functie waarvoor je solliciteert en motiveer je belangstelling. Voor meer informatie contacteer je Koen De Valck per telefoon op +32 (0)3 221 55 21 of per e-mail  koen.devalck@anteagroup.com