bodemonderzoek

Junior Adviseur Bodemonderzoek en -sanering

Antea Group is een toonaangevend studie- en ingenieursbureau in België met vestigingen te Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven en Namen.  Antea Group levert duurzame oplossingen voor de omgeving waarin we wonen, werken en onze vrije tijd besteden. Onze werkgebieden staan garant voor een multidisciplinaire aan-pak. Zowel overheden, instellingen als bedrijven doen beroep op de uitgebreide know-how van onze gespecialiseerde medewerkers. Antea Group maakt onderdeel uit van een internationaal concern en kijkt dan ook over de grenzen heen.
Een belangrijke sleutel tot succes is onze projectmatige aanpak. Wij gidsen klanten naar relevante projecten in deze steeds veranderende omgeving.  Kennis ontwikkelen en innoveren staat hierbij hoog in ons vaandel.

Om het succes van onze business unit Environment verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een junior adviseur. De standplaats wordt in onderling overleg bepaalt met oog voor een duurzame en haalbare woon-werkverplaatsing.

Uw functie

Je treedt op als medewerker bij de uitvoering en opvolging van bodemonderzoeken en bodemsaneringsprojecten. Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en ontwikkelt je tot adviseur die zelfstandig projecten uitvoert. Je treedt ook op als milieukundige begeleider bij de uitvoering van saneringswerven- op ontgravingswerken of andere terreinwerkzaamheden, hierbij sta je zelf op de werf. 

Je bent een echte teamplayer en je beschikt over goede communicatie-eigenschappen, een klantgerichte instelling en het vermogen om informatie duidelijk gestructureerd op papier te formuleren.

Uw Profiel

  • Je hebt (bijna) je universitair diploma op zak.
  • Je kan in je begeleidend schrijven aanduiden dat je rugzak al wat bagage bevat om deze job aan te vatten (een thema voor een thesis, een stage, een opmerkelijke prestatie in een relevant vakgebied, etc.).
  • Kennis van Frans en Engels, zowel mondeling als schriftelijk,  is een belangrijk pluspunt.

Ons aanbod bestaat uit:

  •  een aangename werksfeer in een groeiend bedrijf met veel aandacht voor de vorming en ontwikkeling van zijn medewerkers;
  • een participatieve moderne bedrijfscultuur;
  • een duidelijke langetermijnvisie met aandacht voor duurzaamheid en innovatie;
  • ruime mate van autonomie en mogelijkheid tot opname van verantwoordelijkheden;
  • een innovatief verloningspakket (door ons Flex Income Plan kan je zelf een deel van je verloningspakket invullen).

Meer informatie: Contacteer Koen De Valck per telefoon op +32 (0)3 221 55 21 of per e-mail Koen.DeValck@anteagroup.com
Geïnteresseerd?
Stuur een e-mail waarin je je belangstelling motiveert, voorzien van curriculum vitae naar: Koen.DeValck@anteagroup.com