bodemonderzoek

Junior Adviseur Bodem

Antea Group België is een adviesbureau actief binnen de sectoren infrastructuur, milieu, ruimte en water, gedreven door de maatschappelijke vraagstukken van vandaag én morgen. Zo bieden we integrale oplossingen voor leefbare steden, veerkrachtige kust en estuarium, slimme energielandschappen en duurzaam groeiende havens. In België werken we met 250 collega’s vanuit onze kantoren te Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven en Namen. We zijn deel van de internationale Antea Group, met collega’s zowel binnen als buiten Europa.

Onze missie: Wij gidsen onze klanten naar projecten die relevant zijn in een steeds  veranderende omgeving. Wil jij de wereld van morgen mee vorm geven?

Wat ga je doen? 

  • Onder begeleiding van een ervaren projectleider ga je aan de slag als adviseur.
  • Enerzijds verleen je milieu-advies.  Meer precies, werk je voor bodemonderzoeken de strategie uit, je coördineert het veldwerk en het laboratorium, je interpreteert de resultaten en je rapporteert  conform de regelgeving. Je kan hier dus rekenen op de begeleiding en ondersteuning van een ervaren projectleider.
  • Anderzijds sta je zelf ook op de werf en ben je actief bij onze buiten- en veldwerkzaamheden. Je treedt op als milieukundige begeleider bij de uitvoering van saneringswerven, bij ontgravingswerken of andere terreinwerkzaamheden.

Wie ben jij?

  • Je hebt je masterdiploma behaald (geologie, bio-ingenieur, …).
  • Je hebt enige aantoonbare ervaring en interesse inzake bodemadvies en -onderzoek  (een thema voor een thesis, een stage, een opmerkelijke prestatie in een relevant vakgebied, etc.).
  • Je hebt een redelijke kennis van Frans en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Waarom Antea Group?

  • Antea Group biedt een warme en bruisende kennisomgeving. Hier blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en staat expertise voorop.
  • Binnen Antea Group werken we in kleine, zelforganiserende teams. We gaan uit van de professionaliteit van alle medewerkers. Dat impliceert  autonomie en verantwoordelijkheidszin.
  • Voor Antea Group is duurzaamheid een essentieel fundament in ons mensbeleid. Ieder individu telt. We bieden op maat steun, begeleiding en opleiding. 
  • Antea Group biedt  een aantrekkelijke verloning aangevuld met extralegale voordelen, zoals een flex income plan, maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, …

Geïnteresseerd? 
Stuur een e-mail aan Jobs.BE@anteagroup.com met je curriculum vitae, vermeld de functie waarvoor je solliciteert en motiveer je belangstelling. Voor meer informatie contacteer je Koen De Valck op +32 (0)3 221 55 21 of per e-mail koen.devalck@anteagroup.com