Vacatures

Dossierbeheerder juridische en administratieve ondersteuning

Antea Group Gent

Antea Group België is een adviesbureau actief binnen de sectoren infrastructuur, milieu, ruimte en water. In België tellen we 240 collega’s die werkzaam zijn op onze kantoren te Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven en Namen. We zijn deel van de internationale Antea Group, met collega’s zowel binnen als buiten Europa.

Onze missie: Wij gidsen onze klanten naar projecten die relevant zijn in een steeds  veranderende omgeving. Wil jij de wereld van morgen mee vorm geven?

Wat ga je doen

Je maakt deel uit van een dynamisch en gemotiveerd team ‘cel juridische en administratieve ondersteuning’. Als medewerker zal je instaan voor het beheer en administratief behandelen van schadegevallen en geschillen van infrastructuurprojecten. De taak bestaat er uit om ervoor te zorgen dat de schadedossiers tijdig, efficiënt, correct en klantvriendelijk worden afgehandeld en dit met inachtneming van de procedures, wetten en regelgeving. Tevens ben je het aanspreekpunt voor onze interne en externe klanten m.b.t. de schade- en geschillendossiers. Je verstrekt hen de nodige informatie en je beantwoordt de vragen zowel schriftelijk als mondeling op een correcte manier. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het klassement van de schade- en geschillendossiers en kan je ingezet worden ter uitvoering van allerhande administratieve taken.

Wie ben jij

 • Je opereert op masterniveau en behaalde minstens een professionele bachelor en beschikt over het nodige organisatietalent om zelfstandig werkzaamheden op te nemen en te coördineren.
 • Je hebt reeds minimum 2 jaar aantoonbare administratieve ervaring.
 • Ervaring in het beheer en opvolgen van verzekeringsdossiers is een pluspunt.
 • Je bent technisch onderlegd, kennis van en ervaring met MS Office-pakketten (Word, Excel, Powerpoint,…) en kan goed cijfermatig overweg.
 • Je ben enthousiast en beschikt over voldoende communicatieve vaardigheden en bent stressbestendig.
 • Je bent een teamspeler die nauw samenwerkt met andere collega’s.
 • "Luistervaardig", "nauwkeurig" en "punctueel", deze eigenschappen typeren jou volledig!
 • Je bent analytisch ingesteld en zet data om in rapporten. Je bent mee de stuwende kracht bij het opmaken van indicatoren en dashboards.
 • Je rapporteert vlot in het Nederlands met goede kennis van het Frans en Engels.
 • Je kan in een begeleidend schrijven je kennis en troeven naar voor brengen.

Waarom Antea Group

 • Antea Group biedt een warme en bruisende werkomgeving waar expertise en innovatie hoog in het vaandel staat. Hier blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
 • Voor Antea Group is duurzaamheid geen hol woord. Het is zowel ons werkterrein als onze visie. Met oog op de lange termijn bieden we jou op maat de nodige begeleiding en opleiding. Tegelijk geniet je meteen van de nodige autonomie en een deel van de verantwoordelijkheden.
 • Antea Group biedt  een aantrekkelijke verloning aangevuld met extralegale voordelen, zoals een Flex Income plan, maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, …

Interesse?

Indien jouw profiel aansluit bij onze wensen, stuur een e-mail met je motivatie, voorzien van een beknopt curriculum vitae, naar marisa.dimarcantonio@anteagroup.com. Neem alvast een kijkje op onze website om onze organisatie te ontdekken.