banner_vacature_verkeer en mobiliteit

Adviseur verkeer en mobiliteit

Antea Group België is een adviesbureau actief binnen de sectoren infrastructuur, milieu, ruimte en water. In België tellen we 240 collega’s die werkzaam zijn op onze kantoren te Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven en Namen. We zijn deel van de internationale Antea Group. 

Onze missie: Wij willen onze klanten gidsen naar projecten die relevant zijn in een steeds veranderende omgeving. We zoeken daarbij een collega adviseur met grote affiniteit inzake mobiliteit en infrastructuur. Wil jij met ons de wereld van morgen mee vorm geven? 

Wat ga je doen?

In een continu veranderende wereld, waarin behoud en ontwikkeling van een duurzame leefomgeving voorop staat, werk jij mee aan de mobiliteitsprojecten van morgen. Je fungeert binnen een dynamisch team van gedreven mobiliteitsdeskundigen die actief zijn binnen de verschillende mobiliteitsdomeinen.  Als adviseur analyseer en beoordeel je zelfstandig, vanuit een ruime multidisciplinaire invalshoek, beleidsvragen. Tevens  werk je mee adviesopdrachten rond mobiliteit, inrichting publiek domein & weginfrastructuur, dit zowel voor openbare als particuliere opdrachtgevers. Je werkt als deskundige mee aan een zeer brede waaier van studieopdrachten, zoals het opmaken van MOBERs en milieueffectenrapporten, bedrijfsvervoerplannen, bereikbaarheidsanalyses, verkeerstudies, e.d.

Wie ben jij ?

  • Je hebt een hogere opleiding genoten of bent deze momenteel aan het afronden en hebt een sterke affiniteit inzake mobiliteit.
  • Relevante werkervaring op het vlak van verkeerskundig onderzoek, modellering en effectenstudies is een pluspunt maar zeker niet noodzakelijk.
  • Je kan zelfstandig opdrachten uitwerken en beschikt hierbij over de nodige communicatieve vaardigheden.

Waarom Antea Group?

  • Onze adviseurs gaan iedere dag opnieuw samen met onze partners aan de slag rond thema’s als duurzaamheid, kwaliteit en verkeersleefbaarheid. Ontwikkelingen krijgen bij Antea Group hun echte betekenis door het geïntegreerd aanpakken van projecten en het bevorderen van een draagvlak hiervoor. Samenwerken is hierin dé sleutel. Als betrouwbare partner in advies zetten wij ideeën en visies om in daadkrachtige projecten en beleid. Wil ook jij bijdragen aan leefbare steden, een gezonde leefomgeving of een duurzaam mobiel Vlaanderen?
  • Antea Group gelooft in het creëren van carrièremogelijkheden. Geleid door een cultuur van groei, ambitie en samenwerking, moedigen we onze mensen aan om een actieve rol te spelen in hun ontwikkeling en trots te zijn op hun prestaties.
  • We bieden een boeiende en aangename werkomgeving waarin kennis ontwikkelen en innoveren hoog in het vaandel staat. We hechten belang aan ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en verant-woordelijkheid. We beschikken over een ruime waaier van opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.
  • Verder bieden we je een aantrekkelijke verloning aangevuld met extralegale voordelen, zoals een flex income plan, maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, …

Interesse?
Indien jouw profiel aansluit bij onze wensen, stuur een e-mail met je motivatie en curriculum, naar koen.janssens@anteagroup.com. Of bel +32  (0)3 221 55 00 en vraag naar Koen Janssens. We nemen spoedig contact met je op om de inhoud van de job verder te bespreken!  Neem alvast een kijkje op onze website om enkele spraakmakende projecten te ontdekken.