vacature ruimtelijke planning en stedenbouw

Adviseur - Projectleider Ruimtelijke planning en Stedenbouw Hasselt

Voor onze business unit Ruimte en Milieubeleid zijn we voor de verdere uitbouw van het team op zoek naar een enthousiaste medewerker om adviesopdrachten rond ruimte, ruimtelijk beleid, stedenbouwkundig ontwerp en ruimtelijke planning mee vorm te geven.

Wat ga je doen?
Als adviseur vragen we jou om zelfstandig op te treden bij ruimtelijk onderzoek, het uitwerken van beleidsvoorbereidend en beleidsondersteunend werk op het vlak van stedenbouw en ruimtelijke ordening, strategische planning en het stedenbouwkundig ontwerpen. Op afroep ondersteun je gemeentelijke diensten bij het beleid rond vergunningen, ruimtelijke planning en de bijhorende procedures.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een hogere opleiding genoten met focus op ontwerpmatig denken (architect, ir. Architect, …) of ruimtelijk werken (geograaf, …) en beschikt over een bijkomende specialisatie als master in de stedenbouw of ruimtelijke planning.
  • Je hebt interesse voor onze leefomgeving en de inrichting van de ruimte waarin je het ruimtelijk ontwerp,  ontwerpend onderzoek en de onderbouwing van een ruimtelijke visie voor je rekening neemt.
  • Je hebt 2 tot 5 jaar werkervaring op het vlak van ruimtelijke planning of ruimtelijk ontwerp.
  • Je bent een teamspeler die nauw samenwerkt met andere collega’s.
  • Je bent enthousiast, kan zelfstandig werken en beschikt over voldoende communicatieve vaardigheden.
  • Als projectleider volg je zelfstandig projecten op en staat borg voor de inhoudelijke kwaliteit ervan.

Wat biedt Antea Group?

Antea Belgium is met een 220-tal medewerkers een toonaangevend studiebureau met vestigingen in Antwerpen, Gent, Hasselt,  Leuven, Oostkamp en Namen.  Antea Group wil duurzame oplossingen leveren voor de omgeving waarin we wonen, werken en onze vrije tijd besteden. Onze werkgebieden staan garant voor een multidisciplinaire aanpak. Zowel overheden, instellingen als bedrijven doen beroep op de uitgebreide know-how van onze gespecialiseerde medewerkers. Een belangrijke sleutel tot succes is onze projectmatige aanpak.  Die bereik je enkel dank zij gemotiveerde medewerkers.

  • Wij bieden je een uitdagende job in een participatieve en teamgerichte bedrijfscultuur.
  • De nodige kansen voor vorming en opleiding in functie van je taken.
  • Een verloning afhankelijk van ervaring en kennis.

Meer informatie: Koen Janssens telefoon +32 (0)3 221 55 00 of koen.janssens@anteagroup.com

Geïnteresseerd?
Stuur dan een e-mail met je motivatie, voorzien van een beknopt curriculum vitae naar: koen.janssens@anteagroup.com