vacature ruimtelijke planning en stedenbouw

Adviseur – Projectleider Ruimtelijke planning en ontwerp

Antea Group België is een adviesbureau actief binnen de sectoren infrastructuur, milieu, ruimte en water. In België tellen we 240 collega’s die werkzaam zijn op onze kantoren te Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven en Namen. We zijn deel van de internationale Antea Group. Laat je alvast inspireren door onze projecten op onze website.

Onze missie: Wij willen onze klanten gidsen naar projecten die relevant zijn in een steeds veranderende omgeving. We zoeken daarbij een collega-projectleider  ruimtelijke planning en ontwerp. Wil jij met ons de wereld van morgen mee vorm geven?

Wat ga je doen?

In een continu veranderende wereld, waarin behoud en ontwikkeling van een duurzame leefomgeving voorop staat, werk jij mee aan projecten rond strategische planning, omgevingsbeleid en ruimtelijke planning. Als adviseur analyseer en beoordeel je zelfstandig, vanuit een ruime multidisciplinaire invalshoek, beleidsvragen. Tevens  treed je op als coördinator voor ruimtelijke planningsprocessen als geïntegreerde ruimtelijke studies, dit zowel voor openbare als particuliere opdrachtgevers.
Als Projectleider krijg je de kans om verantwoordelijkheid op te nemen in het coördineren van opdrachten, zowel inhoudelijk als procesmatig. Je communiceert vlot en onderhoudt operationele contacten met alle betrokkenen, bewaakt de voortgang van de werkzaamheden en stuurt overlegmomenten aan.

Wie ben jij ?

Ervaring is belangrijk, goesting en geestdrift nog belangrijker. In onze aanpak hebben we iemand nodig die opdrachten kan coördineren en hierbij over de nodige maturiteit beschikt. Als jij ondernemerschap uitstraalt en initiatief neemt om enerzijds uitdagende opdrachten inhoudelijk tot een goed einde te brengen en anderzijds onze klanten te gidsen bij boeiende projecten, dan spreken we jou graag.

  • Je hebt een hogere wetenschappelijke opleiding genoten met focus op ruimtelijk denken (geograaf, ingenieur, …) of ontwerpmatig denken (architect, ir. Architect, ruimtelijke planning, …) en beschikt over een bijkomende specialisatie als master in de stedenbouw of ruimtelijke planning.
  • Je hebt min. 3 jaar relevante werkervaring op het vlak van ruimtelijk beleid & planning of ruimtelijk ontwerp en vindt het leuk om zowel inhoudelijk als procesmatig bezig te zijn.
  • Je hebt ervaring met communicatie en participatie binnen  projecten zowel als met het aansturen van mensen of neemt hiervoor de verantwoordelijkheid op.
  • Als projectleider neem je initiatief, volg je zelfstandig projecten op en sta je borg voor de inhoudelijke kwaliteit ervan.

Waarom Antea Group?

  • Onze adviseurs gaan iedere dag opnieuw samen met onze partners aan de slag rond thema’s als verdichting, ontharding, betonstop en leefbaarheid. Ruimtelijke ontwikkeling krijgt voor Antea Group zijn echte betekenis door het geïntegreerd aanpakken van projecten en het bevorderen van een draagvlak hiervoor. Samenwerken is hierin dé sleutel. Als betrouwbare partner in advies zetten wij ideeën en visies om in daadkrachtige projecten en beleid. Wil ook jij bijdragen aan leefbare steden, een gezonde leefomgeving of een klimaatadaptief Vlaanderen?
  • Antea Group gelooft in het creëren van carrièremogelijkheden. Geleid door een cultuur van empowerment en samenwerking, moedigen we onze mensen aan om een actieve rol te spelen in hun ontwikkeling en trots te zijn op hun prestaties.
  • We bieden een boeiende en aangename werkomgeving waarin kennis ontwikkelen en innoveren hoog in het vaandel staat. We hechten belang aan ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en verant-woordelijkheid. We beschikken over een ruime waaier van opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.
  • Verder bieden we je een aantrekkelijke verloning aangevuld met extralegale voordelen, zoals een flex income plan, maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, …

Meer informatie: Stuur een e-mail met je motivatie, voorzien van een beknopt curriculum vitae naar: koen.janssens@anteagroup.com of bel voor meer informatie op +32 (0)3 221 55 00