Ruimte

Adviseur – Projectleider Omgevingsbeleid en ruimtelijke planning

Antea Group Antwerpen - Gent - Leuven - Hasselt

Wil jij mee ontwerpen aan een duurzame leefomgeving ?
Voor het team Ruimte en Milieubeleid zijn we voor de verdere uitbouw van het team op zoek naar een ervaren en gedreven teamspeler om integrale adviesopdrachten rond ruimte, omgevingsbeleid en ruimtelijk onderzoek &  planning mee vorm te geven en te coördineren.

Wat ga je doen?

Ben je leergierig en heb je zin voor initiatief? Als adviseur analyseer en beoordeel je zelfstandig, vanuit een ruime multidisciplinaire invalshoek, beleidsvragen op het vlak van ruimtelijke ordening, omgevingsbeleid, strategische planning en duurzaamheid. Tevens treed je op als coördinator voor ruimtelijke planningsprocessen als geïntegreerde ruimtelijke studies, dit zowel voor openbare als particuliere opdrachtgevers.

Is procesmanagement iets voor jou? Als projectleider onderhoud je operationele contacten met alle betrokkenen en laat de samenwerking soepel verlopen, je bewaakt de voortgang en stuurt overlegmomenten aan.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een hogere wetenschappelijke opleiding genoten met focus op ruimtelijk denken (geograaf, ingenieur, …) of ontwerpmatig denken (architect, ir. Architect, ruimtelijke planning, …) en beschikt over een bijkomende specialisatie als master in de stedenbouw of ruimtelijke planning.
  • Je hebt min. 3 jaar relevante werkervaring op het vlak van ruimtelijk beleid & planning of ruimtelijk ontwerp en vindt het leuk om zowel inhoudelijk als procesmatig bezig te zijn.
  • Je hebt ervaring met communicatie en participatie binnen  projecten zowel als met het aansturen van mensen of neemt hiervoor de verantwoordelijkheid op.
  • Je bent enthousiast en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
  • Als projectleider neem je initiatief, volg je zelfstandig projecten op en sta je borg voor de inhoudelijke kwaliteit ervan.

Wat biedt Antea Group?

Antea Belgium is met een 230-tal medewerkers een toonaangevend adviesbureau met vestigingen in Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven, Oostkamp en Namen.  Antea Group levert duurzame oplossingen voor de omgeving waarin we wonen, werken en onze vrije tijd besteden. Onze werkgebieden staan garant voor een multidisciplinaire aanpak. Zowel overheden, instellingen als bedrijven doen graag beroep op de uitgebreide know-how van onze gespecialiseerde medewerkers. Een belangrijke sleutel tot succes is onze projectmatige aanpak.  Die bereik je enkel dank zij gemotiveerde medewerkers.

  • Wij bieden je een uitdagende job in een participatieve en teamgerichte bedrijfscultuur.
  • We bieden mogelijkheden voor verdere vorming en opleiding in functie van je taken.
  • Een verloning afhankelijk van ervaring en kennis.

Meer informatie: Stuur een e-mail met je motivatie, voorzien van een beknopt curriculum vitae naar: koen.janssens@anteagroup.com     of bel voor meer informatie op +32 (0)3 221 55 00