erfgoed

Adviseur - Projectleider Milieu / MER deskundige Gent

Voor het team ruimte en milieubeleid zijn we voor de verdere uitbouw van het team op zoek naar een enthousiaste medewerker – milieu / MER deskundige. Dit om specifieke en integrale adviesopdrachten rond milieuonderzoek en milieueffectenrapportage uit te werken.

Wat ga je doen?

Als adviseur ben je betrokken bij beleidsvragen en onderzoek van milieuvraagstukken, waarbij je in het bijzonder de effecten van plannen en projecten op biotische (water, bodem) en abiotische (lucht, geluid, mens-gezondheid) aspecten onderzoekt. Tevens treedt je op inzake beleidsvoorbereidend en beleidsondersteunend werk op het vlak van milieueffectrapportage en milieu onderzoek , dit zowel voor openbare als particuliere opdrachtgevers. Je werkt in teamverband en koppelt terug met andere deskundigen rond jouw studiewerk en onderzoek.
 

Wat vragen we van jou?

 •  Je hebt een hogere wetenschappelijke opleiding genoten met een sterke affiniteit inzake milieu (bioingenieur, geografie, milieutechnologie, …).
  • Je hebt interesse voor onze leefomgeving en de inrichting van de ruimte waarin je de wetenschappelijke aspecten rond het milieu voor je rekening neemt en beschikt over de nodige GIS-vaardigheden.
  • Je hebt minstens enkele jaren relevante werkervaring in het vakgebied rond milieu en milieueffectenrapportage. Beschikken over een MER-erkenning “lucht” en/of “gezondheid” is een pluspunt.
  • Je rapporteert in het Nederlands, mogelijks in het Engels/Frans.
  • Je hebt een grondige actuele kennis inzake wetgeving milieu en ruimtelijke ordening.
  • Als projectleider volg je zelfstandig projecten op en staat borg voor de inhoudelijke kwaliteit ervan.

Wat biedt Antea Group?

Antea Belgium is met een 220-tal medewerkers een toonaangevend adviesbureau met vestigingen in Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven en Namen. Antea Group levert duurzame oplossingen voor de omgeving waarin we wonen, werken en onze vrije tijd besteden. Onze werkgebieden staan garant voor een multidisciplinaire aanpak. Zowel overheden, instellingen als bedrijven doen graag beroep op de uitgebreide know-how van onze gespecialiseerde medewerkers. Een belangrijke sleutel tot succes is onze projectmatige aanpak. Die bereik je enkel dank zij gemotiveerde medewerkers.

 • Wij bieden je een uitdagende job in een participatieve en teamgerichte bedrijfscultuur.
 • We bieden mogelijkheden voor verdere vorming en opleiding in functie van je taken.
 • Een verloning afhankelijk van ervaring en kennis.

Meer informatie:
Stuur een e-mail met je motivatie, voorzien van een beknopt curriculum vitae naar: koen.janssens@anteagroup.com     of bel voor meer informatie op +32 (0)3 221 55 00